۲۴ آبان ۱۳۹۱، ۱۵:۴۱

واعظی خبر داد:

تولید ماهی در اردبیل 500 تن افزایش یافت/ حمایت از طرحهای توسعه ای

تولید ماهی در اردبیل 500 تن افزایش یافت/ حمایت از طرحهای توسعه ای

اردبیل – خبرگزاری مهر: مدیر شیلات و آبزی‌ پروری استان اردبیل گفت: تولید ماهی سردابی و گرمابی در این استان امسال در مقایسه با سال گذشته 500 تن افزایش یافته است.

به گزارش خبرنگار مهر، میر آرمان واعظی بعد از ظهر یکشنبه در جلسه بررسی مشکلات استخرهای پرورش ماهی در اردبیل افزود: این میزان افزایش تولید بیش از 15 درصد رشد بیشتر از سال گشذته است.

وی با اشاره به فرارسیدن فصل برداشت ماهیان سردابی یادآور شد: در مجموع امسال هزار و 500 تن ماهی سردابی در این استان تولید می‌شود که به نظر می‌رسد محصول تولیدی و فرآوری شده مناسب و مطلوب باشد.

مدیر شیلات استان همچنین از تولید دو هزار تن ماهی گرمابی در این استان خبر داد و افزود: در مجموع سه هزار و  500 تن ماهی گرمابی و سردابی تولید و روانه بازار مصرف می‌شود، این درحالی است که سال گذشته کل تولید استان سه هزار تن بود.

ظرفیت تولید ماهی اردبیل سالانه 10 هزار تن است

وی با اشاره به راه اندازی بیش از 300 مزرعه پرورش ماهی در استان تاکید کرد:  این میزان در حال افزایش است، چراکه در پرداخت تسهیلات حمایتی بخش کشاورزی از دارندگان طرحهای آبزی‌پروری حمایت می شود.

واعظی بیشتر مزارع پرورش ماهی استان را دو منظوره عنوان کرد و ادامه داد: اردبیل در زمینه تولید ماهی به لحاظ آبهای طبیعی و نیمه طبیعی غنی بوده و باید از این ظرفیت بهره برداری کرد.

وی بیان داشت: ما در شمال و جنوب استان با ظرفیت بی‌نظیری در خصوص پرورش ماهی روبه‌رو هستیم، چنانچه در یک ظرفیت‌سنجی واقعی توان تولید استان را 10 هزار تن ارزیابی کرده‌ایم که برای رسیدن به این میزان تولید طرحهای توسعه‌ای بویژه به همت فارغ‌التحصیلان بخش کشاورزی نیاز داریم.

اردبیل به قطب تولید ماهیان سردابی تبدیل می شود 

واعظی تاکید کرد: ما حداقل تا چهار سال آینده می‌توانیم با توسعه کمی و کیفی فعالیتها و تامین زیر‌ساختها به این ظرفیت دست یابیم که بخشی از این منابع و زیر‌ساختها نیز در حال حاضر فراهم شدن است.

وی با بیان اینکه این استان می‌تواند با استفاده از ظرفیتها به قطب تولید ماهیان سردابی در کشور تبدیل شود،  عنوان کرد: در این زمینه باید از منابع آبی موجود حداکثر استفاده را ببریم و در حوزه رشد و عمل‌آوری ماهیان توجه و دقت لازم را داشته باشیم.

به گفته مدیر شیلات استان هم اکنون در مزارع منفرد، تیپ، خرد، بزرگ و استخرهای دو منظوره و منابع آبهای طبیعی و نیمه طبیعی پرورش ماهیان را انجام می شود، اما در عین حال باید طرحهای توسعه‌ای بیش از هر زمان دیگر موردتوجه و دقت نظر قرار گیرد. 

کد خبر 1743964

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha